Be shown on APOX film festival

Are you interested to make part of the APOX film festival, and cinema Veli Lošinj?

You are welcome to be presented to over 1000 followers around the world, more than 5000 people who are watching movies all year long in the cinema of Veli Lošinj, and not only that, on brochures, flyers, posters, and more. Be presented before each movie (more than 100 a year) at least 2 times, and on all promotional material and social networks. So don't hesitate to be the one presented at our festival and all year long in Cinema Veli Lošinj.

Contact us for sponsorship levels that we have at kinoveli@kino.hr or reliveudruga@gmail.com

 

Uživanje u filmu mora imati svoje čari, okolinu i zanimanje publike. Nigdje nije tako ugodno za čuti zvuk i uživati kroz cijeli doživljaj filma uz kokice u jednoj ruci i piću u drugom. Nase novoosnovano kino Veli Losinj pruža većinu ugođaja pravog kina, projektor, platno, zvučnici , kompletna oprema za pravi kino doživljaj. Od otvorenja u 6 mjesecu imali smo preko 800 gledatelja do danas, s vrhunskim nezavisnim kino programom i najnovijim naslovima postavili smo se kao jedno od najboljih kina na otoku, te iz dana u dan pojačavamo utjecaj na kino karti . Nase kino privlači strance i domaće, te je u doba korona krize s popunjenosti koju možemo imati(40 osoba) u 80 posto slučajeva se sve popuni. Nadamo se nastavku kvalitetne izvedbe programa i tokom zimske sezone, a za to nam je potrebna pomoć VAS jer nam je u planu završiti adaptaciju prostora da bude na razini pravog art kina, s ugodnim stolicama, uredbenim balkonskim dijelom , te postavljenom zvučnom izolacijom kao i osiguranje kvalitetne filmske ponude za svačiji ukus.

Također u sklopu naše organizacije već 3 godinu zaredom organiziramo APOX film festival koji okuplja nezavisnu filmsku produkciju dokumentarnog filma i za koji imamo odličan program u trajanju od 7 dana, 7 dana i 30 vrhunskih dokumentarnih filmova koji ne samo da spajaju direktore i distribucijske kuće, već privlače i inozemne goste, privlače domaću publiku te regiju. Kako bi priuštili svakom pojedincu da osim filmova ima i zabavu, osigurali smo muzičke večeri, razne radionice, otvorenu diskusiju vezano za mirovne pregovore koje će voditi Goran Božičević te filmsku radionicu.

Na samom festivalu 2022 godine planiramo napraviti jedan dodatni upgrade-a u kojem smo osigurali puno vise za razne ukuse gledatelja. Kako bi uspjeli cijeli ovaj projekt nastaviti i pokrenuti nove ponude samog kina Veli Losinj trebamo Vas da nam pomognete na bilo koji način te osigurate da nastavimo dalje u jednom novom obliku i da pružimo vrhunsko oglašavanje koje će osigurati veći domet prema inozemstvu te povećati zainteresiranost, a automatski Vama osigurati idealnu reklamu za postati dio ove priče. 

 

Our proud sponsors for this year's festival 2022 are  :  

My Air Bridge

Val Lošinj

City of Mali Lošinj

Tourist office of Mali Lošinj

HAVC

Cinema Mali Lošinj

The Wynking