Radionice Apox festivala

Registracija

For all movie lovers
 

Apox fest radionice za srednjoškolce i osnovnoškolce. Prijavi se putem formulara!

Srednja škola

Filmska radionica za djecu Srednje škole. Obuhvaća 3 dana gratis radionica za srednjoškolce koja će se održati u kino sali Veli Lošinj, te ovim putem pozivamo sve koji su zainteresirani za predprijavu za radionicu u kojoj će se naučti osnove izrade scenarija, snimanje minimalno 7 kratkih filmova, pojedinačnih scenarija, vezanih za tematiku grada i općih problema srednjoškolskog odrastanja na otoku. Film će se prikazati na filmskom festivalu APOX van konkurencije. Planirana filmska radionica je prvi tjedan u 9.mjesecu. Maximalni broj prijava je 10 osoba.

Osnovna škola

 

Filmska radionica za djecu Osnovne škole. Obuhvaća 3 dana gratis radionica za djecu koja će se održati u kino sali Veli Lošinj, te ovim putem pozivamo sve koji su zainteresirani za predprijavu za radionicu u kojoj će se naučti osnove izrade scenarija, snimanje kratkog zajedničkog filma , svaki sudionik će snimiti jednu svoju scenu u filmu koji će se prikazati na filmskom festivalu APOX vankonkurencije. Planirana filmska radionica je prvi tjedan u 9.mjesecu. Maximalni broj prijava je 15 osoba.

Dodatna radionica za osobe izmedu 10-25 godina

 

Udruga Filmaktiv iz Rijeke, u partnerstvu s udrugom Relive, organizira četverodnevnu radionicu video produkcije koja će se održati u prostorijama Kino dvorane Mali Losinj 5. i 6. te 12. i 13. rujna. Radionica je namijenjena polaznicima između 10 i 25 godina. Broj polaznika ograničen je na 10.
Program edukacije sastoji se od radionice koja će kroz ukupno četiri dana polaznike i polaznice provesti kroz teorijski uvod u filmski jezik i filmska izražajna sredstva te upoznati s tehničkim mogućnostima, provesti kroz pisanje scenarija i pretprodukcijsku pripremu te kroz snimanje i montiranje video uratka. Prijave se zaprimaju putem naseg online obrasca.

 

Radionice

Registriraj se

FILMAKTIV Radionica – Prijava

                                                           Za sve one koji bi htjeli sudjelovati na radionici FILMATIVA molimo da se prijave preko ovog obrasca