label img

SUPPORT US

button bg
main header

CINEMA MOVIE PROGRAM

overflow

BACK TO: CINEMA MOVIE PROGRAM

Tin Sedlar- Stand-up "Treći dejt"

blog image
overflow

Trailer

Year

2022

Ganre

Komedija

Duration

80 min

On screen

11 Dec Sun

8:00 PM

label

Buy tickets

Movie plot

Tko je Tin?

Tin je hrabar muškarac koji ima sve pod kontrolom. Tako izgleda iznutra. Izvana izgleda kao jedan od izgubljenih dječaka iz Petra Pana. Jako voli domaću zabavnu glazbu i ako u njegovoj blizini pustite Dražena Zečića ili Mišu Kovača, budite sigurni da će slijediti raspašoj. Posudio je stas 7. patuljku u crtiću „Snjeguljica i 7 patuljaka“, boji se svega što je više od 168 cm, voli sve što vole mali. Hobiji su mu nogomet i pokazivanje osobne na ulazu u noćne klubove i pri kupnji alkohola. Poznat je po tome što neugodne situacije može učiniti još neugodnijima i uopće mu zbog toga nije neugodno. U svojim nastupim voli se šaliti na svoj račun, zanimljive su mu svakodnevne situacije u kojima se ljudi prepoznaju, a voli se pozabaviti i neizbježnim muško-ženskim odnosima te sportom. Jako voli svoju dragu i voli ju uključivati u svoj stand up. Zajedno odlučuju o svemu. Barem ona tako kaže.

 

"Treći dejt" treći je one man show Tina Sedlara. Na tom dejtu imat ćete priliku vidjeti njegov najbolji materijal iz razdoblja 2017.-2019. (uz novije izmjene), a prevladavat će teme poput spojeva, seksa, ljubavnih signala, romantike, neugodnih iznenađenja i sveg onog što ulazi u predivnu kategoriju muško-ženskih odnosa koju svi svaki dan proživljavamo.

 

Što je najgore što ti se može dogoditi na spoju? Kako znati je li to ona prava osoba? Kako izgleda najgore seksualno iskustvo? Je li treći dejt pravo vrijeme za nešto više? Ima li još romantike danas? Zašto su muško-ženski odnosi tako komplicirani?

Trajanje: 90 min

Distribution: Tin Sedlar

Age Recommendation: 15

overflow