label img

SUPPORT US

button bg
main header

CINEMA MOVIE PROGRAM

overflow

BACK TO: CINEMA MOVIE PROGRAM

Prvi muzevi bacaju se u vodu

blog image
overflow

Trailer

Year

2012

Ganre

Komedija

Duration

90 min

On screen

5 Aug Sat

9:00 PM

label

Buy tickets

Movie plot

Cijena ulaznice : 11,-EUR

Online prodaja : https://www.entrio.hr/event/prvi-muzevi-bacaju-se-u-vodu-13979

FIZIČKA PRODAJA

Agencija VAL Veli Lošinj// Radno vrijeme: Pon - Ned 09:00 - 19:00

Agencija Mediteran Mali Lošinj// Radno vrijeme: Pon - Ned 09:00 - 19:00

Na dan showa na ulazu (ukoliko ostane slobodnih mjesta)


O Showu:

Legendarna glumica Jadranka Elezović, gostuje u Kinu Veli Lošinj!

Info i rezervacije u inbox!

Jadranka Elezović glumica je koju zaista ne treba posebno predstavljati. Iza nje je više od 40 godina umjetničkog staža s brojnim kazališnim i televizijskim ulogama kojima je odavno kupila domaću javnost.

Čitav svoj radni vijek provela je u satiričkom kazalištu "Kerempuh" koje je iznjedrilo brojne velike glumce, a dobitnica je i prestižne Nagrade hrvatskog glumišta za Najbolju žensku ulogu.

U subotu 05. Kolovoza s početkom u 21:00 u Kinu Veli Lošinj stiže s predstavom "Prvi muževi bacaju se u vodu". Već prve izvedbe ove komedije po izvrsnim reakcijama publike dokazuju da će i ova predstava biti jedna od najizvođenijih u Hrvatskoj.

Maestralnom glumom Jadranka Elezović donosi nam čak 6 likova žena iz različitih sredina, od domaćice, uspješne poslovne žene, pa sve do animir dame. Zajedničko im je što direktno i duhovito progovaraju o muško ženskim odnosima jer iza svakog uspješnog i manje uspješnog, pa i neuspješnog muškarca stoji žena.

No da li su sretni samo oni muškarci koji razumiju svaku riječ koju njihova žena nije izgovorila? Na to pitanje odgovor će vam dati šest žena ujedinjenih u ideji da muškarcima treba u lice reći ono što su zaslužili.

Jadranka Elezović kratko je izjavila:

"Predstava "Prvi muževi bacaju se u vodu" nova je predstava mog supruga, uspješnog komediografa Matka Elezovića. Možete pomisliti da je moje dobivanje ove uloge čisti nepotizam, našalila se, ali dosadašnje uspješnice „Vesele žene hrvatske“ i „Vlaška posla“ ipak nam dokazuju da smo odličan tim. Svaka nova uloga donosi neko novo iskustvo. Raduje me koliko simpatije je pridobila recimo moja posljednja televizijska uloga, ona babe Stane u seriji "Na granici", te što prolaznici imaju potrebu sa mnom prokomentirati kako je jadna baba Stane završila tako kako je. A najviše me raduje što su među njima i mladi ljudi, pa i srednjoškolci. "

Prodaja ulaznica:

Ulaznice su u prodaji u agenciji VAL, Veli Lošinj, agenciji Mediteran Mali Lošinj, preko sustava Entrio.hr, preko web stranice www.apoxfest.com

Distribution: Teatar Smijeha

Age Recommendation: 15

overflow