Ljeto u Velom Lošinju

Uzivajte u djecjim filmovima tokom ljetnih mjeseci

01.08.2020

 

 
Pazi se čarobnjaka je čarobna obiteljska avantura koja prati mladog klinca po imenu Terry koji je zalutao u kraljevstvo Groovynham. Zli čarobnjak Grump bacio je čaroliju mraka na zemlju i kao takvi, osmijeh i smijeh sada su stvar prošlosti. Terry mora putovati Kraljevstvom u potrazi za čarolijom koja će pomoći da se svi sretno vrate kući i usput pomaže princezi Dawn. Na putu susreće veliki broj nepoznatih i prekrasnih bića koja mora nadmudriti te na kraju prihvatiti stvar koja se zove “promjena”.
 
Kino Veli Losinj
Ulaz 15 kn
Distribucija Editus
 
 
08.08.2020
 
Trailer : Playmobil 
 
Kada Marlin mlađi brat Charlie nenadano nestane i završi u magičnom, animiranom Playmobil svijetu njoj ne preostaje drugo nego da i sama, totalno nepripremljena uroni u njega te pokuša vratiti brata kući. U svojoj epskoj pustolovini Marla susreće nove prijatelje s kojima pokušava spasiti brata te svi zajedno uče važnu lekciju da je vjera u sebe sastavni dio uspjeha.
 
Kino Veli Losinj
Ulaz 15 kn
Distribucija Editus
 
 
 
 
22.08.2020
 
 
Trailer : Sune Vs Sune
 
Simpatičan švedski igrani film bavi se pitanjem koje muči i djecu i odrasle: Jesam li dovoljno dobar? Nova je školska godina i desetogodišnji Sune kreće u četvrti razred, no upravo u njegovoj klupi sjedi novi učenik istog imena – Sune. Vješto ispreplićući komične i fantastične trenutke, Sune i Sune idealan je film za cijelu obitelj. Film je prikazan na prošlogodišnjem Berlinaleu u programu Generation Kplus koji je namijenjen filmovima za djecu.
Kino Veli Losinj
Ulaz 10 kn
Distribucija Radar
 

29.08.2020.

 
U novoj animiranoj komediji za cijelu obitelj, redatelja Christophera Jenkinsa, susrećemo se s likom simpatičnog gusana po imenu Peng. Peng je umišljen, svojevoljni neženja, kojeg ne zanima tradicija njegove vrste, ni obiteljske vrijednosti, a djeca su mu toliko odbojna da čak odbija predvoditi jato mlađih naraštaja u skoroj selidbi na jug.

Voli svoju slobodu i živi u trenutku, bez brige i pameti. Uvjeren da o svemu zna najbolje te da je u svemu bolji od drugih, vrijeme provodi odvajajući se od jata i izvodeći lude akrobacije u letu. Prilikom jedna takve vratolomije, Peng se zanese, doživljava nezgodu te pada u jato pačića. Pritom nehotice razdvaja brata i sestru, 16 dana stare Chao i Chi, od ostalih njihove vrste.

Ozlijeđenog krila, zaglavio je na tlu i u toplije krajeve mora pješice. Kao da to nije bilo dovoljno, na taj put sada mora s patkama. On, gusan, s patkama! Štoviše, djecom patkama! Vidno nezadovoljan razvojem situacije, ni ne sluti da se upušta u avanturu života. Krilo mu je već slomljeno, a moglo bi biti i srce.
 
Kino Veli Losinj
Ulaz 15 kn
Distribucija Editus
 
Tags:
Apox
reliveudruga@gmail.com
No Comments

Post A Comment